Priser

Person- og varebil på max. 3.500 kg (ved online bestilling)325,- inkl. moms
Person- og varebil på max. 3.500 kg375,- inkl. moms
Registreringssyn på person- og varebil375,- inkl. moms
Bus m2 max. 3.500 kg400,- inkl. moms
Trailere med totalvægt på max. 500 kg og uden bremser250,- inkl. moms
Trailere med totalvægt på max 3.500 kg350,- inkl. moms
Campingvogn350,- inkl. moms
Motorcykel og knallert425,- inkl. moms
TOLDSYN
Person- og varebil300,- inkl. moms
Motorcykler220,- inkl. moms
Omsyn (ved online bestilling)200,- inkl. moms
Omsyn250,- inkl. moms
Omsyn af bus M2250,- inkl. moms
Omsyn af motorcykel og knallert100,- inkl. moms
Brugtbiltest2495,- inkl. moms
Brugtbiltest – 100% Autotjek998,- inkl. moms
100% Autotjek inkl. syn (for branchekunder)603,40 inkl. moms

Billig toldsyn

Hos Larsen Bilsyn ApS tilbyder vi billige toldsyn og periodiske syn af køretøjer. Vi foretager alle former for bilsyn af køretøjer under 3.500 kg. til konkurrencedygtige priser, og ligeledes kan du roligt kontakte os, hvis du har brug for et billigt toldsyn eller en anden type af bilsyn.

Hvornår skal dit køretøj til toldsyn?

Hvis du har importeret en bil eller en motorcykel fra udlandet, eller hvis dit køretøj af andre årsager ikke før har været indregistreret i Danmark, skal det til toldsyn, før det kan godkendes til transport på danske veje.

Selvom vi tilbyder billige toldsyn hos Larsen Bilsyn, opfylder vi naturligvis alle krav. Det indebærer, at vi kontrollerer køretøjets identitet, kilometerstand, udstyr og generelle stand. Vi undersøger i samme ombæring køretøjet for skader efter eventuelle uheld. På baggrund af kontrollen udarbejder vi en toldsynsrapport, som danner grundlag for SKAT’s værdifastsættelse af køretøjet. I forbindelse med et toldsyn vil vi desuden foretage et registreringssyn.

Billig toldsyn hos Larsen Bilsyn

Vi har altid mellem 2 og 4 synsfolk på arbejde, så du hurtigt kan få en tid, når du har brug for et billigt toldsyn. Vores personale er uddannet og godkendt til at foretage bilsyn, og alt udstyr bliver løbende kontrolleret. Dermed er du sikret et billigt toldsyn under professionelle og kvalitetskontrollerede forhold, når du benytter os som synshal.